Gastenboek


[bericht toevoegen] [berichten lezen]
860 berichten | laatste bericht: 2020-11-16 12:55:40

Het gastenboek zal iedere dag bekeken worden door ons om berichten te verwijderen die niet op onze site passen. Hierbij denken we dus aan ongepast taalgebruik en andere vormen van wangedrag. Hopelijk is dit niet nodig en houden jullie het gastenboek leuk en netjes.

 
Naam:  Romina van Extel
Datum:  16 november 2020   12:55:40
Woonplaats:  Valkenswaard
Tekst:  Ik heb toplessen gehad bij Hein. Hele duidelijke, goede en ook leuke lessen. Elke les veel geleerd en met een fijn gevoel rond gereden, je kan ook altijd wel met Hein ergens over praten of lachen en tegelijkertijd ook goed leren rijden en kijken (!!). Super bedankt Hein voor de fijne tijd! Zeker een aanrader mensen, betere rijschool en leraar kan niet :D
 

 
Naam:  Tim Schellens
Datum:  11 november 2020   09:32:17
Woonplaats:  Westerhoven
Tekst:  Hallo allemaal, ik vond het heel fijn om met hein te mogen lessen. er gingen dingen fout en goed maar samen losten we alles op. we hebben veel gelachen onder de lessen dat maakten het ook gezellig en leuk. ik ben blij dat ik mijn examen meteen gehaald heb. en daar wil ik Hein heel erg voor bedanken. ik kom zeker nog eens langs om met jouw te buurten hein. Groeten Tim Schellens
 

 
Naam:  Simone Heezius
Datum:  9 november 2020   20:56:41
Woonplaats:  Valkenswaard
Tekst:  Het is fijn om te lessen bij Hein! Ik had altijd zin in de rijles. Hij legt alles rustig uit en als het niet lukt proberen we het gewoon nog een keer. En zoals Hein altijd zelf zegt (lekker vlot doorgaan) zo vlot zijn de lessen ook! Hein bedankt!
 

 
Naam:  Theresia Verspaget
Datum:  28 oktober 2020   19:53:26
Woonplaats:  Valkenswaard
Tekst:  Vandaag mijn rijbewijs bij Jannie Janssen gehaald in 1 keer ! En dat komt natuurlijk door de fijne, relaxte en duidelijke rijlessen bij Hein.
De tijd van de rijles wordt echt aan jou besteed.
Aangeven waar je wel of niet klaar voor bent, en de juiste hulp bieden waar het nodig is.
Een aanrader voor iedereen !
Hein bedankt voor de fijne lessen, ik had geen betere rij instructeur kunnen hebben !
 

 
Naam:  Noor Dubbeldam
Datum:  23 oktober 2020   15:43:08
Tekst:  Heel erg bedankt voor alle lessen! Heel fijn dat Hein altijd alles duidelijk uitlegt en aandacht besteed aan de verbeterpunten! Bovendien vond ik de lessen altijd erg relaxed en natuurlijk heel gezellig! Nogmaals bedankt voor alles!
 

 
Naam:  Nando den Hoed
Datum:  19 oktober 2020   18:21:20
Tekst:  Hein is een top instructeur. De lestijd werd van begin tot eind nuttig besteed. Als er een bepaald aandachtspunt was waar je aan wilde werken paste Hein de route hier op aan.
Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld tijdens de lessen met Hein en raad de rijschool dan ook zeker aan!
 

 
Naam:  Joost van den Berge
Datum:  3 oktober 2020   08:32:09
Woonplaats:  Valkenswaard
Tekst:  Altijd een fijne instructeur, past zichzelf snel aan en dacht altijd echt mee met wat ik nodig had. Hein had nooit haast en de rijles werd altijd echt besteed aan wat ik wou.
 

 
Naam:  Stef Roelofs
Datum:  29 september 2020   18:02:00
Woonplaats:  Valkenswaard
Tekst:  Gisteren mijn rijbewijs mogen halen bij rijschool Jannie Jansen.
Erg fijne rijschool met een rustige aanpak, persoonlijke begeleiding en goede communicatie van Hein.
Gedurende het gehele traject werd alles op een rustige manier uitgelegd en herhaalt tot dat het goed ging of je het snapte. Hein bleef altijd rustig en zet de leerling op nummer 1. Rijschool Jannie Jansen is een dikke aanrader!
Hein & Jannie bedankt!
 

<<

Geslaagden
Auto Romina van Extel


<< week 47 2020 >>
Contact
Stadselaan 15
5555 AK Valkenswaard
[t] 040 2019238
[m] 06 20037208
Admin (alleen voor beheer)